Ben je op Ibiza en wil je een heerlijke ochtend vol yoga, mindfulness, meditatie, een hike en gezonde snacks? En heb je geen tijd om meerdere dagen een retreat te volgen? Dan is een one-day retreat iets voor jou! Ik vertel je er alles over in deze blog.

Half-day retreat by One Day Retreat Ibiza

Een heerlijke mindful morning waar yoga, ademhalingsoefeningen en meditaties centraal staan. Elke dag een andere locatie en programma. Soms met een hike of een Yoga Nidra-sessie, of beiden. Rust en ontspanning gegarandeerd. Het verzameltijdstip ligt meestal tussen 08:30 en 08:45. De locatie wisselt per dag en per seizoen. Je komt met eigen vervoer naar de locatie van de retreat die dag.

Wat houdt een half-day yoga retreat in?

♥ Een morning retreat van 3,5 tot 4 uur -afhankelijk van de locatie- waarna je volledig ontspannen zult zijn.
♥ De perfecte gelegenheid om mensen te ontmoeten: mix & meet.
♥ Wekelijks event van maandag t/m vrijdag; met telkens dezelfde basis en een bijzondere toevoeging.
♥ Ontdek de meest bijzondere plekken van Ibiza, die je zelf niet zo snel zou vinden.
♥ Verschillende stijlen yoga geschikt voor zowel beginners als meer ervaren yogi’s.
♥ Visualisaties, meditaties en ademhalingsoefeningen.
♥ Groepen van zes tot maximaal dertien personen (afhankelijk van de locatie, de retraite gaat door vanaf zes personen).
♥ Afsluiting met iets zelfgemaakt lekkers en Yogi-thee.

«Prijs half-day retreat 69,- p.p.»

 

Half-day yoga retreat: Mijn ervaring

In de herfst kreeg ik de kans om een half-day yoga retreat te volgen. Dit stond al zo lang op mijn to-wish list! Het is soms lastig plannen met kinderen en het weer op Ibiza kan onvoorspelbaar zijn. Maar in oktober viel alles op zijn plek en kon ik deelnemen. En wow, wat ben ik blij dat ik ben gegaan!

De retreat was een perfecte mix van yoga, hiken, meditatie en ademhalingsoefeningen. Daarnaast werden we verwend met heerlijke thee en een lekkere snack. Een van de hoogtepunten was de wandeling naar een grot, een magische en bijzondere ervaring. De hike bracht ons naar unieke plekjes op het eiland, een geweldige manier om Ibiza te ontdekken en even te genieten van je me-time.

Ik kom al vele jaren op Ibiza, maar Lauri heeft me weer hele nieuwe plekjes laten zien! Plekken die je zelf niet zo maar ontdekt. In het begin stonden mijn Ibiza tripjes altijd in het teken van feesten en clubs. Tegenwoordig gaan we vaak met onze kinderen naar Ibiza; dan kom je niet zo gauw op deze unieke mooie plekken op het eiland.  Super bijzonder en gaaf om op deze plekken te komen met een hike! Alle foto’s in deze blog zijn mijn eigen geschoten foto’s tijdens mijn retreat. 

Een eén-daagse privé yoga retreat: Perfect voor een korte break

Je kunt ook voor jouw gezelschap een privé yoga retreat boeken! Je kunt deze privé yoga retreat boeken samen met vrienden, familie, partner of een groep. Het wordt georganiseerd op jullie eigen locatie, zoals bij je huis of villa. Je villa wordt omgetoverd tot een retreat centrum, en we nemen je mee voor een serene (stilte) wandeling in de natuur.

Tijdens deze retreat bieden we diverse yoga stijlen aan, van yang tot yin. Daarnaast zijn er mindfulness sessies, begeleide meditaties en een bijzondere wandeling. Wil je wat meer inspanning? Dan kunnen we ook een HIIT-training toevoegen. Zin in extra ontspanning? Boek dan een massage erbij. Gedurende de dag geniet je van healthy snacks, verse juice, fruit, noten en een heerlijke lunch/picknick.

Prijs en informatie privé retreat

De prijs voor deze unieke ervaring is €169,- per persoon (exclusief BTW). Meer weten over het boeken van deze privé retreat? Lees hier dan verder.

Share: